Η MEMORANDUM συμμετέχει με ψηφιακό περίπτερο στο Patras IQ, 4 – 6 Δεκεμβρίου.

H MEMORANDUM συμμετέχει με ψηφιακό περίπτερο στο Patras IQ: 4 – 6 Δεκεμβρίου (επισκέψιμο έως 12 Δεκεμβρίου) Η διακεκριμένη έκθεση προβολής της καινοτομίας, ανάδειξης της έρευνας, στήριξης της επιχειρηματικότητας και ενίσχυσης της συνεργασίας, Patras Innovation Quest, ξεκινάει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, με phygital τρόπο). Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Δεκεμβρίου, ενώ μεχρι τις 12 Δεκεμβρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δούν On demand επικοινωνίες ή παρουσίες εταιριών.

Η MEMORANDUM, στο ψηφιακό της περίπτερο θα διαθέτει πληροφοριακό υλικό για τα προϊόντα / υπηρεσίες της εταιρίας. Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επισκεφθεί τον ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό χώρο, κατά το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου από τις 10.00 ως τις 20.00 και να δει στοχευμένες παρουσίασεις των υπηρεσιών μας, να λάβει πληροφορίες για την καινοτομία που η εταιρία υπηρετεί μέσω των υπηρεσίων της αλλά να κάνουν και live session με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας προκειμένου να ενημερωθούν ακόμα πιο συγκεκριμένα και αναλυτικά για την δράση του οργανισμού.

Η εγγραφή σας στην έκθεση ως επισκέπτης είναι δωρεάν. Ακολουθήστε την ιστοσελίδα μας αλλά και τα social media (Linkedin και Facebook) και μάθετε ακόμα περισσότερα!

Σας περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχθούμε και να συνομιλήσουμε!

Share the Post: